google.com, pub-2006667254544870, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
ETS Certification

«Острівець життя на підвіконні» у вигляді набору для вирощування мікрозелені grow-some сертифіковано

Оновлено: 6 груд. 2022 р.

Не можемо оминути проведення сертифікаційних робіт під ключ для молодого start-up з вирощування мікрозелені в горщиках grow-some.


Команда підприємців розробила «Острівець життя на підвіконні» у вигляді набору для вирощування мікрозелені @growsomeua вдома, який має допомагати нам забезпечити свій раціон зеленою свіжою масою різноманітних культур (рукола, редис, крес-салат, гірчиця, броколі, червона капуста, горох, пшениця, ячмінь, овес, люцерна та багато іншого) .

Розпочавши роботу з детального опрацювання технічних умов на продукцію (ТУ) та опікуючись безпекою своїх покупців, розробники набору попіклувалися про проведення досліджень міграції хімічних речовин з горщика на предмет дотримання гігієнічних правил і норм, а також відповідності Директиви Європейського парламенту та Ради ЄС щодо загальної безпеки продукції.

Приємно визнавати, що молоді підприємці опікуються не тільки прибутковою складовою, а хочуть виготовляти продукцію, яка відповідає всім чинним нормам, є безпечною для споживачів та виробляється абсолютно легально.

При цьому безпечність в даному випадку не тільки пусті слова. Гіпсово-восковий горщик для вирощування вкривається з середини натуральним бджолиним воском замість пластику, а насіння рослин поміщається в килимки з кокосової стружки, в яких насіння і пророщується. Тільки додавай води і буде зелено!

grow-some почався з місії зближувати людей з природою. Для виробництва наборів використовується максимум екологічних матеріалів, де це можливо. Наряду з гіпсовими горщиками також здійснюється виготовлення наборів для вирощування мікрогрін в дерев’яних горщиках.

При цьому команда та її засновник Олексій Крижановський @OleksiiKryzhanovskyi запевняють, що можуть допомогти у реалізації Ваших ідей та розробити продукт з нуля під ваш запит.

На цьому вони не зупиняються і вже в найближчому майбутньому планують реалізувати впровадження на виробництві системи НАССР та здійснювати сертифікацію для ринку ЄС.

Звісно сподіваємося, що саме наша команда стане запорукою молодому підприємству в реалізації проекту з впровадження НАССР та сертифікації продукції на європейському просторі.

Бажаємо інноваційному проекту збутися, знайти своїх шанувальників та реалізувати всі свої амбітні ідеї!

96 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page
UA-181710461-1