google.com, pub-2006667254544870, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
ETS Certification

Маркування продукції відповідно з чинним законодавством запобігне затримці вантажу на митниці

Оновлено: 26 лист. 2021 р.

Думаєте, що маркування не дуже важливе при ввезенні продукції в Україну?

Імпортери продукції BAGI вже так не думають.


З метою забезпечення безпеки життю та здоров’ю людей органом ринкового нагляду Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області прийнято рішення про заборону випуску у вільний обіг продукції та направлено відповідне повідомлення до митного органу.

Що ж стало причиною такої заборони?

Фахівці Головного управління провели перевірку, за результатами якої встановлено, що продукція торговельної марки BAGI (країна виробництва: Ізраїль) не відповідає вимогам безпечності, зокрема були відсутні знак відповідності, необхідне маркування про виробника, інструкції із застосування, заходів з безпеки використання та контактів, за якими споживачі можуть одержати технічний опис інгредієнтів, що входять до складу мийного засобу.

Як ми розуміємо, то продукція BAGI вже багато років присутня на ринку України і представлена в багатьох мережах супермаркетів. Відповідно на продукцію отримано висновки СЕС та декларації відповідності технічному регламенту, що підтверджують безпечність продукцію для споживача. Не зважаючи на це працівники Держпродспоживслужби затримують продукцію, оскільки зважаючи на рівень фінансування служб ринкового нагляду, керуються в першу чергу вимогами саме до маркування продукції, яке є однією з важливих складових підтвердження безпечності продукції.

Щоб уникнути проблем з органами ринкового нагляду під час ввезення або на етапі введення в обіг та реалізації продукції дотримуйтесь вимог чинного законодавства.

Детальніше про затримання продукції ТМ BAGI на сайті Одеської Держпродспоживслужби


Експерти ТОВ "ООВ Євротехстандарт" нададуть Вам професійні консультації з питань маркування продукції та інших питань щодо сертифікації продукції в Україні.

32 перегляди1 коментар

1 Comment


Інформація щодо МАРКУВАННЯ та інгредієнтів мийного засобу визначено в ТР на мийні засоби



Like
bottom of page
UA-181710461-1