google.com, pub-2006667254544870, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
ETS Certification

Оголошуємо про старт запису на новий курс з оцінки безпечності косметичної продукції

Ми оголошуємо початок запису на новий курс з оцінки безпечності косметичної продукції, що відкриє Вам відповіді на всі основні питання, які виникають при складані звіту.

Попередня реєстрація доступна за посиланням ЗАПИС НА КУРС

Після реєстрації Ви отримаєте програму, умови та цінову пропозицію!

Планова дата початку 21 жовтня 2024р. Не баріться приєднатися до нашого курсу!

Цей курс надасть вам всі необхідні знання та навички для успішного проходження оцінки безпечності вашої продукції та її нотифікації на ринку.

Чому виробникам та великим імпортерам важливо приєднатися до нашого курсу?

1. Зменшення ризику невідповідності: Розуміння процедур оцінки безпеки дозволить вам запобігти можливим порушенням та штрафам зі сторони ринкового нагляду за невідповідність вимогам регулювання.

2. Підвищення конкурентоспроможності: Це дозволить виробникам залишитися в присутніх каналах збуту, залучати більше нових клієнтів та збільшувати обсяги продажів.

3. Покращення репутації та збільшення довіри споживачів: Показати, що продукція відповідає найвищим стандартам безпеки, допоможе виробникам зберегти або навіть підвищити свою репутацію на ринку. Це особливо важливо в сфері краси та догляду за тілом, де споживачі дуже цінують якість та безпеку продуктів.

4. Спрощення процедур оцінки безпеки для ринку ЄС: спрощення процедур оцінки безпеки для введення продукції на ринок ЄС, що дозволить вам швидше та ефективніше розширити свій бізнес.

5. Можливість залишитися на ринку: після 3 серпня 2026р. ваша продукція повинна відповідати вимогам технічного регламенту на косметичну продукцію, невідповідна продукція буде вилучатися з ринку.


cosmetics
Косметична продукція

Не втрачайте можливість отримати всі необхідні знання та підготуватися до змін на ринку. Приєднуйтесь до нашого курсу "ОЦІНКА БЕЗПЕКИ КОСМЕТИЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ" вже сьогодні та гарантуйте безпеку та успіх вашому бізнесу.


З нетерпінням чекаємо на ваше приєднання до нашого курсу!

Запис на онлайн курс "Оцінка безпеки косметичної продукції" згідно вимог нового технічного регламенту вже розпочато.

Встигніть записатися на курс вже сьогодні та забронювати місце в групі.

 Більше інфо за посиланням на YouTube - https://youtu.be/x4C3lued5W4

 Цей курс проведуть європейські та вітчизняні спеціалісти у сфері безпеки косметики.

Впродовж 2- 3-х місяців ( 12 занять) експерти будуть проводити навчання з оцінки безпеки для складання звіту та нотифікації косметики.

Анонси попереднього курсу доступні на Facebook

Підписуйтеся на наш сайт та соціальні мережі, щоб бути в курсі останніх подій у сфері оцінки відповідності, безпечності та сертифікації.


QR
QR - реєстрація

62 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page
UA-181710461-1