google.com, pub-2006667254544870, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
ETS Certification

Звільнення ПДВ і мита для товарів, що можуть забезпечувати безперебійне електропостачання з *

Оновлено: 13 бер. 2023 р.



В умовах військових дій та при умові масштабного руйнування електромереж уряд прийняв вкрай важливе рішення, яке звільняє від оподаткування податком на додану вартість та ввізним митом продукції для забезпечення локального безперебійного живлення, а саме електрогенераторні установки, трансформатори (крім товарів цивільної авіації, акумулятори електричні Літій-іонні* тощо.

Кабінет Міністрів України 09 листопада 2022 р. прийняв постанову № 1260 "Про внесення змін до переліку товарів ...", які звільняються від ПДВ та мита.

І звісно вишенькою на торті стала зірочка "*" в додатку ЗМІНИ, яка визначила, що: "*Для віднесення товарів, зазначених у цьому підрозділі, до товарів, які звільняються від сплати ввізного мита та операції з ввезення яких на митну територію України та/або операції з постачання яких на митній території України звільняються від оподаткування на додану вартість, повинно бути подано документи про відповідність, передбачені технічними регламентами, дія яких поширюється на такі товари, та нанесено на товар знак відповідності технічним регламентам згідно з правилами та умовами його нанесення, визначеними у таких технічних регламентах, або подано повідомлення Міненерго про введення в обіг таких товарів, стосовно яких не виконані вимоги технічних регламентів.”.


Зі свого боку компанія ТОВ "ООВ Євротехстандарт" готова надавати консультації щодо питання декларування та здійснює оцінку відповідності продукції, що забезпечать дотримання відповідності вимогам постанови № 1260 та допоможе заощадити кошти на оподаткування при ввезені відповідної продукції.

Світлу без зайвих платежів - БУТИ!

Разом до ПЕРЕМОГИ!



54 перегляди1 коментар

1 Comment


ETS Certification
ETS Certification
Nov 21, 2022

Зміни не забарилися

https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesennya-zmin-do-deyakih-postanov-kabinetu-ministriv-t161122

Like
bottom of page
UA-181710461-1