google.com, pub-2006667254544870, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
ETS Certification

Нотифікація косметики в Україні згідно вимог технічного регламенту вже не за горами. А Ви готові до нотифікації?

Вашій увазі представляємо відео-презентацію - ключові регуляторні вимоги, оцінка безпеки та нотифікація косметики згідно вимог технічного регламенту для введення на український ринок!

Якщо ви виробник або імпортер косметичної продукції, ця інформація стане надзвичайно корисною для вас. Переконайтеся, що ви готові до виконання в повному обсязі не простих вимог щодо введення продукції в обіг та надання її на ринок, долучившись до перегляду нашого відео.



Після перегляду не забудьте поставити вподобайку 👍 і залишити коментар.

Якщо у вас є питання або ви бажаєте дізнатися більше, обов'язково залишайте їх у коментарях до блогу або на YouTube.

Якщо стало зрозуміло, що наразі не достатньо знань для здійснення нотифікації власними силами, то Ви маєте можливість долучитися до курсів для експертів з оцінки безпеки косметичної продукції, що проводить Орган з оцінки відпоівдності Євротехстандарт з провідними європейськими та вітчизняними експертами у сфері безпечності косметики. Перегляньте відео в повному обсязі, щоб отримати промокод на 5% знижку на курс. Реєструйтеся для отримання програми курсу та комерційної пропозиції. Встигніть забронювати місце в групі, щоб бути одними з перших вітчизняних експертів, що отримають сертифікати про проходження курсу з оцінки безпеки.

Записатися на курс з Оцінки безпеки Ви можете за посиланням або QR - кодом.


Курс оцінка безпеки косметики
QR код - реєстрація на курс з оцінки безпеки

Бажаємо Вам безпечної косметичної продукції та своєчасної нотифікації!

Comments


bottom of page
UA-181710461-1