google.com, pub-2006667254544870, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
ETS Certification

Безкоштовне тестування ЗІЗ у європейських лабораторіях від бюро ВООЗ

Оновлено: 25 лист. 2022 р.


Бюро Всесвітньої організації охорони здоров’я в Україні ініціює проєкт із підтримки українських виробників засобів індивідуального захисту (ЗІЗ), як-от респіратори FFP2/N95, одноразові медичні маски, текстильні багаторазові захисні маски.

У рамках проєкту локальні виробники ЗІЗ зможуть безкоштовно протестувати свою продукцію у європейській лабораторії, щоби підтвердити відповідність стандартам ВООЗ виготовлених в Україні засобів, які використовують для захисту від COVID-19.

Тестування відбуватиметься коштом ВООЗ у європейських сертифікованих лабораторіях. Виробнику необхідно лише оплатити логістичні витрати на доправлення зразків продукції до призначеної лабораторії.

Протестувати свою продукцію можуть виробники, які:

  • отримали сертифікат відповідності на медичний виріб, виданий національним органом

  • або заявили про відповідність визнаному стандарту виготовлених ЗІЗ, але не пройшли випробування у європейській сертифікованій лабораторії.

Щоби взяти участь у тестуванні, необхідно надіслати заповнені документи до бюро ВООЗ в Україні на адресу pakhnutovas@who.int

Термін подачі заявок на тестування продукції українських виробників ЗІЗ продовжено до 21 грудня 2020р.

Бюро ВООЗ в Україні запрошує українських виробників ЗІЗ проявити зацікавленість на тестування продукції в Європейській лабораторії.

Встигніть подати заявку на адресу pakhnutovas@who.int до 21.12.2020р.

59 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page
UA-181710461-1